Autorijles

Bij ons les je met een vaste instructeur. Zij zijn heel ervaren. Al onze rij-instructeurs doen het werk al meer dan 15 jaar. Bij toetsen en praktijkexamens gaan onze instructeurs altijd mee. Wij vinden dit van toegevoegde waarde. Bij toetsen kunnen zij dan zien wat er nog verbeterd moet worden. Aan die verbeteringen kunnen zij gericht gaan werken. Bij praktijkexamens gaan zij mee voor morele steun.

Onze lessen duren altijd een uur. Wij zijn van mening dat een les van 45 minuten te kort is en van anderhalf uur te lang. Autorijlessen zijn intensief, niet alleen voor de leerling maar ook voor de instructeur. Tijdelijk worden door de corona crisis de lessen in blokuren gegeven.

Autorijles met faalangst

Heb je last van faalangst of denk je daar last van te hebben, informeer dan eens bij ons naar de specifieke rijopleiding “leren autorijden en rijexamen doen met faalangst”. Binnen deze opleiding bieden wij maatwerk en passen wij specifieke lestechnieken toe. Lesgeven aan deze doelgroep vraagt namelijk om een specialistische lesaanpak en om een specialistische benadering. De rijlessen zullen dus altijd op de individuele persoon worden afgestemd. De lessen zijn niet duurder dan de normale lessen. Het examen wel, zie hiervoor onze tarieven. 

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Autorijles pakketten

Bij ons stel je zelf jouw pakket samen. Een pakket is natuurlijk voordeliger dan losse lessen. Omgerekend kan het zijn dat jouw les dan maar 37,00 euro per uur kost! Voordeliger krijg je het nergens. Pakketten mag je bij ons in 3 termijnen betalen.

Bij pakketkeuzes vanaf 25 lessen krijg je 25 euro korting, vanaf 35 lessen 50 euro korting en vanaf 45 lessen zelfs 75 euro korting! Kijk naar pagina tarieven, hier geven wij enkele voorbeelden van wat zo'n pakket dan gaat kosten.

Vergeet niet, dat als je Saxion, Etty Hillesum Lyceum of ROC student bent, je nog eens 50 euro extra korting krijgt!

Dagje lessen in Amsterdam

Heb je zin om eens langer achter het stuur te zitten of denk je dat je klaar bent voor het echte rijwerk? Dan heeft Postma Rijopleidingen de ideale aanbieding voor jou! Samen met een medeleerling stap je 's ochtends om acht uur in de auto, klaar om de A1 op te gaan naar onze hoofdstad. 's Middags om vijf uur ben je pas weer terug. Als het goed is, heb je die dag verschillende drukke verkeerssituaties meegemaakt; situaties die jouw verkeersinzicht hebben vergroot. Dan kun je volgens ons pas echt zeggen dat je klaar bent voor het echte rijwerk.